Met 1 druk op de knop in de wereld van Smart TV

Ontdek met 1 druk op de knop een wereld vol mogelijkheden. De laatste films en series, hou contact via Skype en check de laatste updates op je social media. Ook beschikbaar voor bestaande modellen met de Evolution Kit.

Ontdek de Smart Hub

Social
Apps
Op TV
Films & tv-programma's
Foto's, video en muziek

Selecteer een optie van de smarthub

Apps

Samsung Smart TV biedt het meest complete aanbod apps speciaal bestemd voor TV. Geniet van top apps zoals NPO Uitzending Gemist, Facebook, Spotify, Youtube en Pathé thuis. Al je favoriete films, series, muziek en socials binnen handbereik.
Meer info

Alle apps waar jij van houdt in de Smart Hub

Bekijk uitzendingen wanneer jou dat uit komt met NPO Uitzending Gemist en blijf op de hoogte van alles wat je vrienden doen met Facebook. Vul de woonkamer met je lievelingsmuziek met Spotify, geniet vanaf de bank van je favoriete Youtube filmpjes en kijk de nieuwste films met Pathé thuis.

TV TV TV TV TV
TV

NPO Uitzending Gemist

Bekijk uitzendingen van de publieke omroep wanneer jou dat uit komt met NPO Uitzending Gemist. De programma’s van Nederland 1, 2 en 3 verschijnen kort na de uitzending in app en blijven 10 dagen beschikbaar.

TV

Netflix

Op Samsung Smart TV kun je in de best mogelijke beeldkwaliteit van Netflix genieten. Voor €7,99 per maand kun je onbeperkt je favoriete films en series streamen.

TV

Spotify

Geniet nu ook via Smart TV van Spotify. Luister naar je lievelingsmuziek over je entertainment installatie in je woonkamer zonder extra apparaten.

TV

YouTube

Grappige filmpjes, vakantievideo’s van vrienden en kattenfilmpje, bekijk het allemaal vanaf de bank. Leun achterover en bekijk uw favoriete YouTube videos en ontdek tegelijkertijd meer videos van elk onderwerp.

TV

Pathé

Geniet thuis op de bank van het filmaanbod van Pathé Thuis. Van de laatste blockbusters uit de bioscoop tot filmsklassiekers en films die niet eerder op het witte doek te zien waren, natuurlijk voor een groot deel in HD.

Spotify

Geniet nu ook via Smart TV van Spotify. Luister naar je lievelingsmuziek over je entertainment installatie in je woonkamer zonder extra apparaten.


Bekijk de how-to video voor Smart Hub

Duis ut dolor massa. Vestibulum viverra malesuada scelerisque. Cras eget eros magna, sed scelerisque quam. Aenean at erat in dolor congue mollis nec id nibh. Maecenas quis turpis justo.

De eerste TV die niet veroudert dankzij de Evolution Kit

Technologie van TV’s verandert snel en vernieuwt zich elk jaar. Maar om bij te blijven hoef je niet elk jaar een nieuwe TV te kopen.

Met de Evolution Kit is je TV klaar voor 2014

De Evolution Kit is een revolutie in televisieland. Deze slimme kit upgrade je TV, zodat je TV altijd up-to-date is. Daarmee is je TV ook voorzien van de nieuwste features, ook volgend jaar nog het nieuwste van het nieuwste.

Ontdek de nieuwe Smart Hub met uw huidige Samsung TV

Maak van uw Samsung Smart TV uit 2012 een nieuwe SmartTV. Ervaar S-Recommendation en ontdek de mogelijkheden van de vernieuwde Smart Hub: De laatste films en series, hou contact via Skype en check de laatste updates op je social media.

Bekijk hoe gemakkelijk het is om je huidige Smart TV te upgraden.

De Evolution Kit bevestig je aan de achterkant van de TV. Daarna wordt automatisch de nieuwe Smart Hub geïnstalleerd en kunt u genieten van de vernieuwde interface en S-Recommendation.

Functionaliteiten zoals te zien in het filmpje zijn geen maatstaf voor de Evolution kit van 2014, maar geven een indicatie van de mate waarin de TV geüpgrade kan worden.

De nieuwe Samsung Smart TV modellen

Bepaalde Samsung Smart TV functies zijn niet beschikbaar wanneer geen uitdrukkelijke toestemming voor verzameling en gebruik van persoonlijke gegevens is gegeven.
Captain America

Captain America neemt het op tegen een machtige maar schimmige vijand in het hedendaagse Washington D.C.

Samsung Curved TV

De Curved biedt een breder gezichtsveld en een natuurlijke kijkhoek.

In Turkey

Drie vrienden maken epische reisvideo