Slimme bediening

Smart Interaction combineert interactie met intuïtie. Om je zo de meest optimale kijkervaring te bieden. Op een manier die even Smart als vernieuwend is.

Bediening met handgebaren

De altijd zoekgeraakte afstandsbediening behoort voortaan tot het verleden. Neem het roer volledig over, door met handgebaren je keuze kenbaar te maken. De televisie volgt je opdracht direct op. Televisie kijken was nog nooit zo natuurlijk en intuïtief.


Internet verbinding is vereist. Beschikbare Apps kunnen variëren per product, model, locatie. De specificaties en productinformatie zijn onderhevig aan verandering. Schermafbeeldingen zijn gesimuleerd en ingekort. Stem en gebaar interactie prestaties kunnen afwijken.

Bekijk content van je TV op je telefoon en tablet. En andersom!

Overal toegang tot jouw foto’s, films en muziek. Wil je die leuke foto delen vanaf je mobiel, een film kijken die op je laptop staat? Je hoeft niet langer met kabels en lastige software te werken, alles van je smart apparaten verschijnt direct op je Smart TV. En andersom.

Internet verbinding is vereist. Beschikbare Apps kunnen variëren per product, model, locatie.

Bekijk content van uw TV op uw Telefoon en tablet. Bekijk content van uw TV op uw Telefoon en tablet. Bekijk content van uw TV op uw Telefoon en tablet.

De nieuwe Samsung Smart TV modellen

Bepaalde Samsung Smart TV functies zijn niet beschikbaar wanneer geen uitdrukkelijke toestemming voor verzameling en gebruik van persoonlijke gegevens is gegeven.
Captain America

Captain America neemt het op tegen een machtige maar schimmige vijand in het hedendaagse Washington D.C.

Samsung Curved TV

De Curved biedt een breder gezichtsveld en een natuurlijke kijkhoek.

In Turkey

Drie vrienden maken epische reisvideo